dilluns, 6 de juny del 2016

UN LLIBRE DE PUNTS PER CREAR I JUGAR

Hola a tots i totes!

Avui us presento un dels llibres interactius que més èxit té en sessions de contes amb infants. Fa tres anys que el mostro a les sessions guiades a la biblioteca de Sant Just Desvern i sempre, sempre els encanta. Un llibre visual, artístic, per tocar i remenar i amb infinites possibilitats de narració. Un bon recurs per a educadors/acompanyants a escoles, pares que volen crear històries i per a nens i nenes que volen divertir-se creant i jugant amb els llibres.




MANERES DE LLEGIR-LO:

OPCIÓ 1: Interactuar amb el llibre llegint les instruccions del peu, on demanen al lector prémer els punts, bufar, picar de mans, moure el llibre, etc... i al passar pàgina els punts o el seu entorn es transformen.



PICA DE MANS I... PLAM



ARA... PITJA-LES TOTES


S'HA FET FOSC!





OPCIÓ 2 A INFINIT: Imaginar, imaginar i imaginar noves històries! Crear relats nous que expliquin vivències dels punts i que integrin en la història la interacció del lector amb el llibre.

Exemple: Hi havia una vegada un punt groc que es sentia molt sol... El vaig acariciar i acariciar i "taxaaan!" li va aparèixer un amic.



 
VÍDEO I MÉS INFO DEL LLIBRE A WEB DE LOS CUENTOS DE BASTIAN clicant l'enllaç:

Un llibre

Gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada