EXPERIÈNCIA I FORMACIÓ


FORMACIÓ VITAL

He realitzat més de 9 anys de formació en arts escèniques, dansa i narració oral a diferents espais de Barcelona, entre ells el Col·legi del Teatre de Barcelona, l'escola de dansa Marta Roig i els tallers de formació del narrador Rubén Martínez. Tinc el títol de Monitora de Lleure infantil i juvenil i he cursat fins al 3r any de la llicenciatura de Psicologia a la UAB i a la UOC. Actualment, m'estic formant en d'Educació Viva i pedagogia sistèmica al CRAEV.

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

En l'àmbit comunicatiu i d'expressió artística, des del 2009 treballo com a narradora oral, presentadora i animadora a la lectura pel Consorci de Biblioteques de Barcelona, diferents Ajuntaments de l`àrea metropolitana, l'Editorial Castellnou, Ràdio Desvern, el Festival Munt de Mots de Barcelona i la Televisió de Catalunya. Actualment, treballo en projectes de narració oral i animació a la lectura a la Biblioteca Joan Margarit de Sant Just Desvern i a les escoles d'aquest municipi. 

Fa un any que col·laboro amb la plataforma online de Los Cuentos de Bastain com a Assessora de literatura per a famílies i escoles.

En l`àmbit educatiu i lleure, de 2006 a 2011 he treballat de monitora i acompanyant educativa al Casal d'Infants del Raval de Barcelona, a l'Associació Dinàmics i a l'empresa Educàpolis, entre d'altres.

En l'àmbit de la docència, de 2009 a 2012 he treballat de formadora per a la UPC i la Fundació La Caixa fent classes d'iniciació informàtica i paquet Office per a gent gran. De 2012 a 2014 també he treballat com a tècnica formadora a Barcelona Activa-Porta 22 amb joves dins el camp de les competències professionals i orientació educativa amb l'empresa Marinva, i de 2011 a 2013 he estat formadora en tècniques de narració oral per a voluntaris de la FAS (Fundació Autònoma Solidària).