SESSIONS DE CONTESPREPARANT NOVES SESSIONS PEL 2016-2017!


PRINCESES VALENTES I DRACS ENAMORATS
Sessió de contes de 45-50 minuts on explico contes de dracs enamorats, princeses atrevides i Sant Jordis que expressen les seves pors. 

Per realitzar la narració oral utilitzo petits objectes visuals.CONTES ALATS
(nens/es majors de 3 anys)

 

Conjunt de contes que inspiren a la creativitat i a l'amor a un mateix i al món que ens envolta. Preparats per volar i descobrir quantes coses podem fer i crear? Conjunt de contes del projecte Contes per estimar-nos millor.

En la sessió s'empraran alguns petits objectes escènics.


Durada: 45-55 minuts.
 

CONTE SALAT, CONTE MULLAT!
(nens/es majors de 3 anys) 


 

Conjunt de llegendes del mar Mediterrani que tenen com a protagonistes molts éssers fantàstics. La narració anirà acompanyada d'algunes il'lustracions i objectes escènics.

Durada: 45-55 minuts.CONTES DEL PETIT PRÍNCEP
(Nens/es majors de 3 anys)
 


En aquesta sessió descobrirem qui era el Petit Príncep i escoltarem noves, divertides i màgiques aventures d'aquest personatge del planeta dels baobabs.
Durada: 45-55 minuts.


 RONDALLES DE FOGUERA
(nens/es a majors de 4 anys)

Explicaré algunes llegendes de la tradició popular de Catalunya que s'explicaven des de fa molt i molts anys a la vora del foc. Aquestes històries tenen vida, han passat d'orella a orella, i, per tant, les explicaré com jo vaig pensar que les escoltava. Pot ser aquell dia en naixeran de noves! 
Durada: 45-55 minuts.
  

CONTES D'ANIMALS I LLUNES
(Nens/es de 0 a 3 anys)


Al món hi ha molts tipus d'ossos i al cel moltes llunes que tenen ganes de viure aventures divertides! Expliquem contes que tenen com a protagonistes ossos i llunes. Per acompanyar les històries emprarem il·lustracions que he realitzat, titelles i petits instruments musicals.
Durada: 25-30 minuts. 


ELS SOROLLS I ELS COLORS DE LES ESTACIONS
(per a nens/es de 0 a 3 anys)


Cada estació de l'any té els seus colors, les seves olors, els seus sorolls i les seves cançons. Conjunt de contes visuals i sonors pels més menuts. En l'espectacle s'utilitzaran instruments musicals, titelles i diferents objectes. Materials necessaris: Una petita taula.

Durada: 30 minuts.


SESSIONS DE TEMÀTIQUES DIVERSES

Si m'ho demaneu amb un un mes de temps, puc crear noves sessions i molts "Hi havia una vegada..." diferents sobre temàtiques que us interessi treballar al centre o equipament.


 Per adults (amb la màgia dels infants)
 

La Insostenible Lleugeresa de les Coses: 
ConteS EfímerS.


Contes sobre la fugacitat de la matèria, contes sobre el desig, insostenible, de posseir a persones, a coses, a emocions, a idees, a instants de temps... Contes que clamen a la voluptuositat de la lleugeresa i que entreobren la recerca de la volàtil essència del que ens sosté, feixucs i mortals.

Autors dels contes: Joan Barril, Albert Jané, Ramón Monton i molts més.
Durada: 1 hora.


Mens Sana in Corpore Sano


Contes que obren a la reflexió de pensar-se a un mateix, de construir realitats que ens facin sentir millor, contes per jugar amb la vida, contes per gaudir-la, per aconseguir abundància, contes per obrir entusiasmes...

Autors dels contes: Contes de la tradició popular, savia tradició... I altres contes d'autors actuals.
Durada: 1 hora.