dilluns, 13 de juny del 2016

LLIBRES PER JUGAR I IMAGINAR A LES VACANCES D'ESTIU

Hi ha llibres que ens endinsen dins de contes popular o nous, i altres que ens proposen jocs, interacció i activitats. 

Avui dedico aquest post a llibres divertits i interactius per a l'estiu i el dia a dia, bonics llibres per posar a la maleta de viatge si volem jugar, pintar i sempre, sempre, imaginar.


LLIBRES-JOC I D'ACTIVITATS DIVERTIDESBESTIARI d'Àngels Navarro i Carmen Queralt (Ed. Combel)


Un quadern amb boniques il•lustracions on coneixeràs diferents espècies de bèsties tot jugant. Rimes d'animals, animals que s'amaguen, memory d'animals, enigmes d'animals, animals que van, animals que venen...Somiaràs i faràs l'animal tot l'estiu amb aquest llibre interactiu ple de jocs i activitats divertides.COMPRA'L A LOS CUENTOS DE BASTIAN ONLINE O CONTACTA'M:


UN JOC de Harvé Tullet (Ed. Cruïlla)

Vols jugar amb companyia d'un punt groc? Un llibre de punts de colors amb els que el lector interactua pàgina a pàgina. Punts que volen desaparèixer, "Zacadum!", punts que s'amaguen, punts que viatgen, punts que surten del llibre...Un llibre que té tantes lectures com capacitats d'imaginar noves aventures tinguem. Els llibres de punts i art d'en Tullet tenen sempre molt d'èxit amb els nens. Ens diverteixen i ens obren mons. He observat que de 2 a 6 anys és quan té més èxit aquest llibre. No obstant, l’experiència em diu que mai us creieu que els llibres i contes tenen una edat concreta per a ser gaudits.COMPRA'L A LOS CUENTOS DE BASTIAN ONLINE O CONTACTA'M:L'ILLA DE LES 160 DIFERÈNCIES de Meritxell Martí i Xavier Salomó (Ed. Cruïlla)

Jugar a les diferències sempre té èxit amb els nens més petits, grans, pares i avis motivats a trobar-les totes. Aquí teniu un gran àlbum il•lustrat detallista i amb solapes per aixecar de les aventures de l'Estel i el Pol per una illa misteriosa. Us atreviu a trobar les 160 diferències que hi ha dins les pàgines? I també teniu El país del 260 clons, dels mateixos autors, pels que en comptes de diferències volen trobar les 260 imatges que les pàgines tenen en comú. Un bon exercici per a tots i totes trobar allò que ens uneix!

Foto de www.patidellibres.comLLIBRES ORIGINALS PER PINTAR, DIBUIXAR I CREARGUIXA QUE GUIXARÀS! de Harvé Tullet (Estrella Polar)

"Perd la por als monstres, juga amb els robots, gaudeix de la naturalesa... El món és teu! Descobreix com canvia el teu dibuix i la inspiració segons l'humor del dia i les teves emocions. I si algun t'agrada moltíssim com ha quedat... Arrenca-ho i enganxa-ho en la teva paret favorita!" Los cuentos de Bastian.

Inventa noves possibilitats i històries tot llegint, fent gargots i pintant aquest llibre.

COMPRA'L A LOS CUENTOS DE BASTIAN ONLINE O CONTACTA'M:

Guixa que guixaràs!IMATGES de Roger Burrows (Ed. Thule) 


Un llibre realitzat per un dissenyador anglès expert en geometria i formes arquitectòniques. Un llibre per pintar durant l'estiu i crear mosaics abstractes o fer ressorgir formes amagades dins de les pàgines. Un llibre per a tota la família, per estimular els sentits, trobar espais de calma (que també va bé a durant les vacances) i per despertar la creativitat, l'art personal i la imaginació. Aquest àlbum és el llibre de capçalera de vacances de moltes famílies! 


COMPRA'L A LOS CUENTOS DE BASTIAN ONLINE O CONTACTA'M:


Imatges

BESTIARIO PARA COLOREAR d'Adrienne Barman (Ed.Zorro Rojo)  

Un tapir enamorat, un peix martell solitari, un ós polar famolenc i un jaguar espantat són varis dels peculiars animals que protagonitzen aquest quadern, als quals amb creativitat i imaginació els més petits podran retornar tota la seva expressivitat i colorit. Inclou adhesius i un pòster desplegable.


COMPRA'L A LOS CUENTOS DE BASTIAN ONLINE O CONTACTA'M:Bestiario para colorear


ESPERO HO GAUDIU!

GRÀCIES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada