diumenge, 17 de juliol del 2016

CONTES PER ACOMPANYAR L'ARRIBADA D'UN NOU GERMÀ

Bon migidia!

Avui us presento una selecció d'àlbums il·lustrats que a mi em semblen inspiradors i que ens parlen de l’arribada d’un nou germà o germana a la família. Històries per acompanyar les emocions dels germans grans en aquests moments de canvis familiars. I també per acompanyar-nos a nosaltres, els pares, i inspirar-nos a compartir emocions noves amb els nostres fills grans.

Comencem per un àlbum il·lustrat amb pestanyes sorpreses per acompanyar el moment d'espera del germà dins la panxa. A casa ha agradat molt aquest gran llibre ple de tendresa i de converses de la germana gran amb el petit dins de la panxa. 

Aquest és:

DINS LA NOSTRA MAMA de Jo Witek (Ed. Brúixola)


TU I JO, EL CONTE MÉS BONIC DEL MÓN de l’Elisenda Roca i en Guridi (Combel)

Un àlbum il·lustrat que ens explica amb tendresa i humor els dubtes, els sentiments i l’emoció d’un nen quan arriba un bebè a casa.  

EL NEN NOU  de la Lauren Child (Ed. Joventut)

L’Elmore Green, com molts altres nens, va arribar al món essent fill únic. Tenia una habitació només per a ell, i tot el que hi havia era seu. Els seus pares creien que ell era el petit més adorable del món. Però un dia, tot va canviar..

HELI AMB HAC de la Susana Gómez i l’Armand (Ed. Takatuka)

Un bonic llibre-colage sobre el nostre lloc al món quan arriba un germà petit. Un llibre que recorda als germans grans que ells segueixen sent únics i especials.
EL CANVI de Jan Ormerod i Andrew Joyner

El germanet de la Carolina Cocodrila sempre baveja, però la Mama Cocodrila només parla de com n’és de preciós. La Carolina està molt gelosa. Per això decideix anar a la botiga de bebès i canviar el seu bavós germanet per un altre de nou. En trobarà cap que li faci el pes?
Si premeu el títol podeu llegir més informació i fer compra online dels contes a la web de Los Cuentos de Bastian o jo us els puc apropar en persona. Gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada